Skidskolan 2021

Tyvärr ställer vi in skidskolan 2021 pga. rådande pandemi

Skidskola barn/ungdomar Gällö SK Alpina arrangerar skidskola för både barn och vuxna. För att få vara med i skidskolan måste man vara född under första halvåret 2016 eller tidigare. Man skall ha tränat hemma på att vänja sig vid utrustningen och att stå på skidor. Man måste ha ett medlemskap i GSK! Under skidskolan är det hjälmtvång för ALLA!

Vi har under åren haft ca 100 deltagare/säsong.

Skidskola för vuxna Om det finns intresse för en vuxengrupp, minst fyra anmälda, så kommer vi att ha en vuxengrupp för nybörjare. Så ta chansen att lära er att åka sidor under tiden som era små går i sina skidskolegrupper. Tänk vad roligt ni sedan kommer att ha tillsammans i backen/backarna! Med tanke på att det är ganska många deltagare i skidskolan så kommer det att vara ett större tryck på våra liftar och vi ber er att ha överseende med detta.

Anmälan

Tyvärr ställer vi in skidskolan 2021 pga. rådande pandemi

Anmälan sker till mobilnr:

För att anmälan skall vara giltigt måste man ha haft en personlig kontakt, SMS, mail, meddelande via Facebook eller mobilsvar räcker inte.

Pris: 500 kr

Avgiften skall vara betald före skidskolans start, på bg 954-7662 Bilder från skidskolan kan komma att publiceras på Gällö SK’s hemsida och/eller i vårt årligen återkommande blad.